Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Airplay Festival

Het Airplay festival is een concertavond met afterparty georganiseerd door een werkgroep van leerlingen uit college Ieper met ondersteuning van Jeugdhuis JOC Ieper. Op de affiche zijn naast grote namen ook steeds een 4 tal lokale bands en dj's te vinden => de lokale helden!

Line-up:
* Jett Rebel
* High Hi
* Freaks Up Front
* Mark My Way
* The Benjamins

Afterparty: * The Simple Pigeons DJ-set en * Deaf Generation
Pre-party:*Jitn & Tarre
KU LEUVEN - KULAK (hoofdsponsor)

JETT REBEL

“Who the fuck is Jett Rebel?” vraag je je misschien af, maar laat dat niet de titel zijn van een Nederlandse reportage over deze nationale held.
In een mum van tijd krijgt hij de grootste concertzalen van Nederland verkocht, zoals de Heineken Music Hall of Paradiso Amsterdam, ook de Mainstage van Pinkpop of Lowlands kent geen geheimen meer voor hem.
In België stond hij onder andere al in de Vooruit, Het Depot, Trix Club en de Muziekodroom.

https://www.youtube.com/watch?v=VH7XAliBOLM

HIGH HI

Om inspiratie op te doen voor de eerste editie van Airplay festival zijn we een kijkje gaan nemen op de finale van Humo’s Rock Rally. Een band die toen in het oog sprong was High Hi. Deze band kon er vorig jaar jammer genoeg niet bij zijn, maar met trots kunnen we meedelen dat we ze voor deze editie wel hebben kunnen vastleggen. High Hi is een eclectische indiepop band die uit drie leden bestaat. Hun straffe frontvrouw is één van hun sterke punten. Naast het bereiken van de finale van de Humo’s Rock Rally 2014 wonnen ze ook de publieksprijs en veroverden ze de derde plaats op de Interfacultaire Rock Rally in Leuven. Onlangs presenteerden ze hun single “Calm Down Sir” op 22 tracks en is hun videoclip online gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=MHj8Rb_vo8k

FREAKS UP FRONT

Freaks Up Front, de vierkoppige Antwerpse indie rockband neemt jullie mee naar de alternatieve rockmuziek van de nineties. Deze band werd onder andere ook geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2015 van Studio Brussel.

http://22tracks.com/bru/vibe/58119

MARK MY WAY

Als eerste lokale band hebben we de jonge gasten van Mark My Way. Ze zijn een waar genot voor de liefhebbers van het wat zwaardere genre. Met hun rap core kunnen ze natuurlijk ook een groter publiek gerust stellen. Save Our Souls is de cd die ze net hebben gereleased op Ieperfest winter edition. Geen fan van het zwaardere werk? Geen paniek, we kondigen nog bands aan in het rustiger genre. Wie er wel zin in heeft: have fun!

https://www.youtube.com/watch?v=QXN9Nzktadg

THE BENJAMINS

En last but not least: The Benjamins
Deze Ieperse covergroep brengt covers van alles, maar dan ook echt alles! Van Blink 128 tot Avicii, van Foo Fighters tot Arctic Monkeys, Nirvana, Triggerfinger en ga zo maar door.
Kortom de ideale opener van ons festival!

https://www.facebook.com/thebenjaminsrock?ref=ts&fref=ts

DEAF GENERATION

Het DJ-duo Jonas Polin & Niels Cappelle, beter bekend als Deaf Generation is ook dit jaar weer van de partij. Ze brengen een mashupmix van genres en nummers waarop je de beentjes kan los schudden en helemaal los gaan. Met andere woorden: perfect voor onze afterparty!

https://www.mixcloud.com/deafgeneration/deaf-tape-05/

SIMPLE PIGEONS

Om tijdens de afterparty nog wat door te gaan op het Airplay-elan komen de Simple Pigeons voor ons wat plaatjes draaien. Deze “simpele duiven” draaien de betere alternatieve dansbare songs. Een ideaal excuus om nog wat langer te blijven na onze fantastische headliner en heerlijk los te gaan op de beste rock & roll platen van het moment.

https://nl-nl.facebook.com/Simplepigeons

JITN & TARRE

Op Airplay staan er ook 2 leerlingen uit onze eigen school. Thibault van Hagen en Jarne Vanneste AKA Jitn en Tarre zetten hun eerste stappen richting hun ultieme doel: de malste DJs van Ieper en omstreken worden! Voor ons mogen ze het publiek komen opwarmen tussen 16 en 18 uur. Als voorsmaakje het lijflied van deze 2 talentrijke jongemannen!


Dit festival is een organisatie van een werkgroep jongeren van College Ieper met ondersteuning van jeugdhuis JOC Ieper.

website www.airplayfestival.be (update spoedig online!)
Tickets: € 9 vvk - € 11 add Studententarief (ook hoger onderwijs en unief) : € 7 vvk - € 9 add
(+1 euro reserveringskost voor wie online tickets koopt)
Locatie: concertzaal JOC Ieper (Fochlaan 3 Ieper)


Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.