Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Akoestisch huiskamerconcertje met Instant Jack

Op één donderdagavond in de Week van de Amateurkunsten brengt Poppunt overal in Vlaanderen en Brussel lokaal talent op een podium onder de noemer ‘Lokale Helden’. De Boesdaalhoeve springt mee op de kar en geeft Instant Jack een speelkans in een Rodense huiskamer. Iedereen is welkom op donderdag 30 april vanaf 20.30 uur, het optreden begint om 21 uur. Wees er wel op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt.

Instant Jack is een Rodense viermansband die rock in- en uitademt. Ze brengen niet alleen covers, maar ook eigen nummers. Vraag hen om even de gitarenherrie achterwege te laten en ze betoveren je met een akoestisch en intiem setje. Laat je verrassen door de zwoele stemmen, het betere akoestische gitaarwerk en het zachte geroffel van de cajon. Met Manu als frontman, Kamiel alsdrummer en motor van de band en Midas als heerlijk zwoele basspeler is Instant Jack als een geoliede machine. Een machine die nog beter draait sinds Mattias de band vervoegt. Kom luisteren en besef: Once you go Jack, you never go back.

Tickets kan je bestellen via GC de Boesdaalhoeve. De locatie van het concert wordt meegedeeld bij de reservatie. Meer info via http://www.deboesdaalhoeve.be/nl/event/14653/once-you-go-jack-you-never-go-back 

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.