Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Lokale Helden vs Stroatluuëbers: een creatieve ontmoeting

Op 30 april 2015 start de Week van de Amateurkunsten met een spetterend feest, genaamd Lokale Helden.

We starten om 20.30 uur met een drumimprovisatie van Janosh Zein. We vervolgen met een optreden van The Road om 21 uur, die eerder de openingsreceptie voor genodigden al akoestisch zullen opluisteren. Als kers op de taart brengt 't Zonneken om 22.30 uur het beste van zichzelf. Zij spelen onder andere hun nummer van 'Laweitmoakers' dat ook kadert in het Stroatluuëbersproject.

Gedurende de hele avond is er de mogelijkheid om in de andere ruimtes van de Bijenkorf de werken van onze amateurkunstenaars te bewonderen. Enkele werken werden speciaal gemaakt voor de Stroatluuëbers-wedstrijd. De werken verwijzen naar 1 van de volgende dialectwoorden: Beize (schommel), boeleken (pasgeboren kind), ejken (streling, aai), flokke (lolly), pieperkenduik (verstoppertje), wemelgat (kind dat moeilijk kan blijven stilzitten), karnesirre (boekentas).

Benieuwd? Wij ook! Kom gerust eens langs op Lokale Helden en geef uw ogen en oren de kost.

De WAK in Assenede loopt van donderdag 30/4 om 20.30 uur tot 3/5 om 18 uur. Open op 1, 2 en 3 mei van 14 uur tot 18 uur. Op 2 en 3 mei is er om 15 uur een soundscape van S.I.N.E.bySounder genaamd 'The Shifted Village'

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.