Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Jammin' with Fonske

Jammin' with Fonske

Jammin’ with Fonske geeft jonge, Leuvense bands een kans om op te treden op een unieke plaats in de eeuwenoude binnenstad. Gratis kan het publiek op de zonovergoten trappen van het Rector De Somerplein genieten van een streep, talentvolle, lokale muziek. Wees gigantisch hard welkom  op 30 april tussen 16.00 uur en 19.00 uur aan ’t Fonske!

16.00 - 17.00 Among Jars 

Among Jars is de beloftevolle, Leuvense band van Arjan Poisquet (Guitar, Vocals), Jasper Poisquet (Drums), Stan Depuydt (Bass) en Roemer Spreij (Lead Guitar). Na een mooie passage op de Open-mic avond in Het Depot werkt de band hard aan zijn eerste studiodebuut. Jong, Leuvens talent op zijn best.

17.00 - 18.00 The Lighthouse

Okselfrisse, dansbare deuntjes die zo uit het repertoire van Two Door Cinema Club of The 1975 zouden kunnen komen: dat is het handelsmerk van de Leuvense indiepopband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur.

18.00 - 19.00 Citizens 

Citizens is Jing Wei Chow (guitar/vocals/keys), Michiel Knevels (drums) en Jasper Joris (bass). Een three-piece band die met zijn twee voorgaande EP’s de voorliefde voor krachtige songs, melodieuze riffs en vocals in de verf wist te zetten.  Citizens verschuilt zich niet achter één genre, maar slaagt er steeds in hun typische stempel op de nummers te drukken.

Lokale Helden in Leuven

Op donderdag 30 april zet Lokale Helden muzikaal talent uit heel Vlaanderen en Brussel in de spotlight. Ook in Leuven staat er  heel wat muziek van eigen bodem op het programma. Diverse genres en een waaier aan lokale artiesten worden op tal van locaties doorheen de stad gebundeld tot één groot programma. Daarbovenop zorgt Radio Scorpio de hele dag voor live verslaggeving met interviews en akoestische fragmenten. Bibliotheek Tweebronnen presenteert in samenwerking met mijnLeuven een tentoonstelling over Lokale helden uit Leuven, gaande van muzikant tot organisator. Meer info vind je op www.mijnleuven.be/lokalehelden.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.