Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Student Rock Rally On Tour 2015 | Kinky Star

Student Rock Rally On Tour is een initiatief van Student Kick-Off vzw. Met onze muziekwedstrijd - Student Rock Rally - gaan we jaarlijks op zoek naar beloftevol muzikaal talent in het Gentse. Het On Tour-concept heeft als doel om finalisten van voorbije edities een podiumgelegenheid te bieden in de Gentse muziekscene. Bovendien krijgt het grote publiek op die manier de kans om onze lokale helden aan het werk te zien. Op donderdag 30 april 2015 geven Milo Meskens en Gerhardt Gott achtereenvolgens het beste van zichzelf in Kinky Star. De toegang is gratis.

♪ LOCATIE
Kinky Star
Vlasmarkt 9
9000 Gent

♪ LINE-UP
21u45 | Gerhardt Gott
23u00 | Milo Meskens

♪ BAND INFO

MILO MESKENS
Als frontman van Black Tolex – finalist van Student Rock Rally 2014 – kan Milo Meskens zich helemaal uitleven in het rockgenre. Maar daarnaast heeft hij als artiest ook nood aan het maken van intiemere, meer ingetogen muziek. Dus besloot hij om akoestisch en moederziel alleen het podium te bestijgen met een mix van pop, blues, folk en country met invloeden van zijn grote helden waaronder John Mayer, Jeff Buckley, Stevie Ray Vaughan en Bob Dylan. Zijn prille carrière als soloartiest kende al aardig wat succes, zo werd hij onder meer geselecteerd voor Humo’s Rock Rally (2014) en De Nieuwe Lichting (2015) én mocht hij aantreden in het voorprogramma van Kensington in de Ancienne Belgique.  

Vi.be | http://beta.vi.be/milomeskens
Facebook | www.facebook.com/MiloMeskens

GERHARDT GOTT
Gerhardt Gott is een multidisciplinair project van Seppe Van den Berghe waarmee hij in 2012 op het podium van Student Rock Rally belandde. Hij creëerde een donkere graphic novel over een man – Gerhardt – die doorheen het verhaal zijn contouren verliest aan de leegte. De strip wordt geprojecteerd en kracht bijgezet door een soundtrack waarin piano en elektronische muziek elkaar ontmoeten. In Kinky Star krijgen we dit prachtige project nogmaals te zien, dit mag je niet missen!

Vi.be | http://beta.vi.be/gerhardtgott
Facebook | www.facebook.com/pages/Gerhardt-Gott/117154398365848

♪ FINALE STUDENT ROCK RALLY 2014
Op woensdag 6 mei vindt de finale van Student Rock Rally 2015 plaats op het Sint-Amandplein in Gent. Zin om samen met ons nieuw talent te ontdekken? Plaats deze datum dan met stip in je agenda!

Speel je zelf in band of ben je een soloperfomer? Waag nu je kans en wie weet mag jij in september de show stelen op het grote podium van Student Kick-Off 2015. Inschrijven voor de wedstrijd kan nog tot en met zondag 22 maart via onderstaande website:

Vi.be | http://beta.vi.be/vibe/portal/calls/1e7f241e-b70c-4b68-ad58-67634c8964e2

Foto Header | Milo Meskens
All rights reserved to | Matthias Engels
Facebook www.facebook.com/livepics.be 

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.