Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Winnaar van CONCOURIOSO op VOLTA!

Op 30 april speelt Skordatura PunkJazz Ensemble, de winnaar van muziekconcours CONCOURIOSO op VOLTA voor een uitverkochte Gentse Vooruit.

CONCOURIOSO is muziekconcours dat op zoek gaat naar Oost-Vlaams aanstormend muzikaal talent dat hunkert om naam te maken en op een podium te staan. 120 bands schreven zich in via vi.be. Vijf finalisten toonden op 13 maart in Trefpunt of ze ook op een podium konden knallen. Skordatura PunkJazz Ensemble werd verkozen tot winnaar door een professionele jury.  Hen opnieuw bewonderen kan op VOLTA.

VOLTA - het feest van de Nacht van de Arbeid - is reeds toe aan haar 7e editie en het is er opnieuw één om van te duizelen! 

LOCATIE: Concertzaal Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent

LINE-UP:

SKORDATURA: Skordatura PunkJazz Ensemble werd opgericht in 2005 door Thomas Vanhauwaert (keys), Sebastiaan Vekeman (drums), Joshua Dellaert (bas) en Jakob Haghebaert (gitaar). Elektronisch, rauw en ongeschoren, kregelig van aard maar met een diepgang die menig trog verraadt. Muziek, geschreven door henzelf, uitgevoerd voor de luisteraar, reeds sporen verdiend en nagelaten, en steeds op zoek naar plaats voor meer. Muziek als hekeling en heling van het oneindig aantal voorgeschreven subgenres en de voorvechters ervan, zonder de voorvaders te niet te doen, jazz als verdoofd in oren van improvisatie en experiment met aandacht voor het onwezenlijke. Ga al eens luisteren...


Foto Header | Skordatura PunkJazz Ensemble
All rights reserved to | Sissels Steyaert PhotographyUitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.