Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Lokale helden @ Café Café

21u De Held (solo).

Who else ??

“Ik ben aan deze plaat begonnen in november 1998.” zegt De Held, die geboren is als Jo Jacobs.  Dertien jaar en vijfduizend dolle dagen vol wispelturigheid later zijn ze er eindelijk: 13 liedjes. Ze zijn zo broos en zo teder dat ze lijken te zweven. Ze zijn op het juiste moment uit de lucht geplukt door Gaëtan Vandewoude van Isbells. Ze zijn uit het leven gegrepen van een doordenker uit de binnenlanden van Limburg. De Held maakt donkere slaapkamermuziek maar met lichtpunten. Denk: Toon Hermans ontmoet Mark Everett (Eels) op een herfstige dag. Zijn titelloze debuut verscheen eind januari 2012. Voorloper en eerste single "Typisch Belgisch Weer" werd meer dan drie maanden grijs gedraaid op Radio 1. Radio 1 maakte het album ook Meteen Mee-cd, en in De Morgen werd hij als CD van de week bekroond met 5 sterren.

22u Frank And The Love Police. 


Na een aantal bands aangevoerd te hebben, en een verleden in Humo's Rock Rally met Ex-Friend, (1/2 finale) besluit tunesmith Frank De Roeck om in 2007 een nieuwe band samen te stellen, om zijn op Britse leest geschoeide songs vorm te geven. Frank & The Love Police houdt een paar jaar later op te bestaan, maar wordt begin 2014 nieuw leven ingeblazen als Wouter Thijssen (gitaar) en Bert Van Ende (drums/zang), beiden actief bij Marco Z, zich bij de band voegen. Met Vital Maesen op bas, lijkt de goede samenstelling te zijn gevonden en is Frank & The Love Police opnieuw klaar om in 2015 de podia onveilig te maken.

24u DJ Ruday

Na zijn passage in de Soulwax video van 2 many DJ's, vonden we dat onze huisDJ Rudi Reners zeker niet kon ontbreken in ons lijstje met Lokale Helden :-).

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.