Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

You On Stage: Lokale Helden

You On Stage, waar woord, muziek en comedy bij elkaar komen en uitmonden in een geweldig fijne open mic gelegendheid, waar iedereen zijn of haar vijf minuten podiumtijd mag opeisen!

We hebben heel wat lokale helden van verschillende disciplins over de vloer deze editie. Als absolute headliner hebben we Soldier's Heart, die in 2013 nog de nieuwe lichting wisten te winnen.

Daar stopt het echter nog lang niet bij! Onder onze dichtende vrienden zitten niemand minder dan Tom Driesen, de kersverse Turnhoutse stadsdichter, Gust Peeters, die tot tweemaal toe de felbegeerde Cobraprijs voor poëzie wegkaapte en enkele podiumdichters uit gans Vlaanderen, die voor de allereerste keer hun album '10 op de schaal van dichter' komen voorstellen.

Alsof dat alles nog niet voldoende was, hebben we nog méér jong talent in de aanbieding! Enkele finalisten van de Kunstbende voorronde Antwerpen komen ook het beste van zichzelf tonen en Moya De Feyter, de winnares van FrappantTXT 2015 siert ons ook met haar mooie woorden op deze geniale gebeurtenis.

Als kers op de taart sluiten we af met een open mic, waarbij iedereen die zin heeft, zichzelf tot lokale held kan bombarderen, door vijf minuten podiumtijd op te eisen.

We zien jullie graag komen, zo gratis als een glimlach natuurlijk, omdat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn én zeker voor lokale helden!

Tot in Kavka,

op You On Stage natuurlijk!

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.