Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Try-out LA FIËSTA (live muziek van lokale helden ‘O Gares’)

Vader des huizes wordt60 jaar. Niet iedereen is even welkom op zijn verjaardagsdiner. Er is ookiemand dood, maar daarover praten we niet. Wij vullen uw hongerige magen enlaven uw dorstige kelen. La Fiësta is dé garantie voor uw langverwachtonbezorgd avondje uit…

In het kader van het Liefhebber Kunstenfestival stelt StudioBernadette in samenwerking met Lokale Helden haar nieuwe project voor. La Fiësta wordt een interactieve ervaringsvoorstelling die geïnspireerd is door de film 'Festen'. In juli2015 gaat deze productie in première op het internationaal theaterfestival‘Spots op West’, in september zijn we in Antwerpen te zien. Maar tijdens dezetry-out in het midden van het repetitieproces krijgt u de kans om alstestpubliek aan de helft van de normale prijs uw vlammend oordeel te vellen. Tijdensde voorstelling verzorgen zij al de muziek maar ook  na afloop krijgen jullie nog een heerlijkconcert van ‘O Gares’ voorgeschoteld, dat u zal dwingen de benen van uw lijf teswingen.

Een voorstelling van/met Mona Vanschoenwinkel, Moya DeFeyter, Julia Dobber, Lisa Deckers, Senne Mertens Escobedo Ramirez, Yasmin Noël, Astrid Vingerhoets, Peter Apers, Beatrice McBrearty, Lori Tuerlinckx en Shana Listes. 

Inkom: €8 (inbegrepen: koude maaltijd, water/wijn, try-out,concert ‘O Gares’)

Reserveren (noodzakelijk): studiobernadette@hotmail.com

Opgelet: In deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van eenstroboscoop. Mensen die lijden aan lichtgevoelige epilepsie kunnen hier lastvan ondervinden.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.