Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Podiumvlees zkt. lokale helden

Jeugdraad Rotselaar presenteert : FINALE podiumvlees zkt.lokale helden!

De kogel is door de kerk, het doek is gevallen, de stemmen zijn geteld, … met andere woorden: de finalisten van 'Podiumvlees zkt. Lokale Helden' zijn bekend!

Op donderdag 30 april nemen deze ijzersterke bands het tegen elkaar op:

THE LIGHTHOUSE
HAZY DAVY
EMILINE
CROSSING RIVERS
THREE MEN SPECIAL
Benieuwd naar de verplichte cover? Nog even geduld…. ;)


BAND INFO

THE LIGHTHOUSE

Okselfrisse, dansbare deuntjes die zo uit het repertoire van Two Door Cinema Club of The 1975 zouden kunnen komen: dat is het handelsmerk van de Leuvense indiepopband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur!

vi.be:  http://beta.vi.be/thelighthouse

EMILINE
Mijn eerste lessen in de muziek kreeg ik op 8-jarige leeftijd van Hanne Deneire bij House of Music. Momenteel volg ik daar nog steeds les in piano en gitaar, daarnaast volg ik ook zanglessen bij Mind the Voice. Ik vind het soms moeilijk om uit mijn woorden te komen dus schrijf ik ze op en verander ik ze in een nummer. Daarna werk ik ze uit samen met mijn band. Elke podiumkans grijp ik aan om bij te leren en simpelweg omdat ik het heel graag doe.

vi.be : http://beta.vi.be/emiline

HAZYDAVY


Het begint allemaal in Rotselaar waar Jesse Boogaerts zijn tijd verdrijft met gitaar spelen en het schrijven van nummers. Doordat Xander zijn broer bezig zag ontwikkelde hij zelf ook een passie voor muziek en begon zelf met gitaar te spelen. Hij raakte al snel op een niveau dat hij kon jammen met zijn broer. Jesse en Xander startte samen een kleine band. Toen op een dag Tadhg, die al een tijdje gitaar speelde, werd voorgesteld aan Xander klikte het meteen. Hij stelde Tadhg zijn uitzonderlijke gitaar talenten aan zijn broer voor. Hieruit kwamen er vele jam sessie's waaruit bleek dat het gitaarspel van Tadhg de leegte in de nummers van de gebroeders Boogaerts perfect aanvulde. Zo kwam de droom tot een volwaardige band dichterbij.De naam Hazy Davy komt uit een Bruce Springsteen nummer, een artiest waar alle leden uit de band naar opkijken. Maar een band is geen echte band als ze niet optreden. De wedstrijd podiumvlees kwam dus op het perfecte moment, zo kunnen ze ervaring opbouwen en hun nummers aan een groter publiek voorstellen. Hopelijk is dit het begin van een mooie toekomst.


vi.be : http://beta.vi.be/hazydavy


CROSSING RIVERS

Jonge band van rondom Aarschotvi.be: http://beta.vi.be/crossingrivers


THREE MEN SPECIAL
Een beginnende Rotselaarse band die een mix brengt van hedendaagse pop/rock muziek. De gebroeders Wout en Wytze Hamers en Jan Bruyninckx, Wezemaalse Chirojongens, merkten dat ze elk een passie hadden voor muziek, maar probeerden elk hun eigen weg te gaan. Apart ploeterde ze rond en was het plezier ver zoek. Zonder het zelf te beseffen en lang samen in de Chiro te hebben gezeten, lag deze mooie muzikale combinatie voor handen, maar duurde het enkele jaren voordat Three Men Special tot leven kwam. Tot ze hun koppen bij elkaar staken en samen een bandje begonnen. Nog heel veel ervaring hebben ze niet, maar dit proberen ze goed te verdoezelen. Een drummer, een pianist en een gitarist bleken goede elementen voor onze stijl muziek, al misten we misschien nog een bassist. Waar konden we deze beter vinden als... op de chiro van Wezemaal. Hun publiek heeft nog niet kunnen genieten van het nieuw gevormde kwartet. Maar een vierde bandlid voegde zich wel bij aan het trio, al zal hun naam blijven bestaan.
--------------------Dat Three Men Special pas aan hun eerste optreden toe is valt aan niets te merken. De muzikaal erg onderlegde broers Hamers zetten folky singer-songwriter Jan Bruyninckx haast in een zetel. Naast licht verteerbare eigen songs horen we gesmaakte covers van Bloodhound Gang en Coldplay.Indiestyle.be 2012
vi.be : http://beta.vi.be/threemenspecial
Lokale HeldenDeze kans maakt deel uit van Lokale Helden, een initiatief van Poppunt. Op 30 april 2015 zetten we in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers! Alle info op lokalehelden.be

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.