Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

(P)ARTY XL Night

       

(P)Arty vormt in 2015 een symbiose met de XL Night van het Sint-Franciscuscollege. Opnieuw een avond vol feest, creatieve en artistieke ervaringen voor jong en fris talent.  Een mix van workshops, performances en optredens vullen de avond met veel ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Kortom, jongeren (+16) uit Heusden-Zolder veroveren opnieuw CC MUZE!

Tussen 20 tot 23u kan je proeven vanverschillende cultuurgenres:

Stoorzender voorziet een pop-upredactie waar je zowel met radio, video, foto en tekst aan de slag kan. Zij verzorgen onder andere ook de aftermovie. Lan-party organisatie BitBusters dompelt je onder in de wereld van gamen van vroeger tot nu.  Leer iets bij of kom gewoon een potje gamen. Bij de mensen van Impulse kan je op een instrument muziek (leren) spelen. Nog meer muziek kan je beoefenen in de workshops rap en/of muziek maken op de computer. De acteurs van Kunstverkennend Wild duiken dan weer regelmatig op met verrassende theatrale acts.

Tussen 19u30 en 01 uur staan de ‘Lokale Helden’ op het podium van de balzaal.  Een initiatiefvan Poppunt om op 30 april in heel Vlaanderen jonge bands een podium te geven. En ook in Heusden-Zolder en omstreken broeit er heel wat! 

Maak kennis met:

1/ Miss Blueberry

2/ Lucky N°2

3/ Clear Skies

4/ Fran Bilterest

5/ If I Devide

6/ The Insect Soldiersof The Sky

7/ Metafuzz

 

en met DJ Glen Biesemans

Om de avond af te sluiten verwelkomen we  van 01u tot 03u DJ WARD (I Love the 90’s,Q-Party, Tomorrowland, …) die de juiste soundtrack voorziet om het feestje instijl af te sluiten.

Een organisatie van het gemeentebestuur Heusden-Zolder en het Sint-Franciscuscollege.

Gratis toegang!

 

 

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.