Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

De Lokale Lichting

In Knokke-Heist bundelen jeugdclub 't Verzet, het cultuurcentrum, de jeugdraad en Chiro Heist de krachten voor de concertfinale van De Lokale Lichting op donderdag 30 april! 

Na een knallende start met een happy hour en toffe verrassingen gaat de finale voor bands om 20 uur van start. Sovietgrass, Wasted 24/7, J.Keens, The Red Light District en Momma Said So strijden om een plekje op het podium van het gratis pop- en rockfestival Kneistival. Daarnaast is een coachingsessie, studiotijd en een optreden in de Gentse Kinky Star te verdienen!

 

Vanaf 23:30 uur is er tijd voor de dj contest tussen Wyckoff official, Mg-yorck, Bbrothers en Da Division. De winnaar mag zijn set nog eens overdoen op de mainstage van Lollipop Beach festival.

 

Niet alleen ligt het oordeel bij een professionele jury maar ook het publiek krijgt een stem. Goed nieuws ook voor de toeschouwers die live komen genieten op 30 april want onder hen worden enkele fantastische prijzen verloot.

Voorverkooptickets zijn te verkrijgen aan €5 in de Jeugdclub zelf, bij de deelnemende bands en dj's. Aan de deur betaal je €7

 

 

 

 

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.