Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Kan ik Planidoo eerst uitproberen?

Inhoudsopgave

Ja dat kan maar...

Sommige bezoekers hebben ons gevraagd om de functionaliteiten van Planidoo te kunnen zien zonder te registreren en dat hebben we dan ook gedaan maar niet alle functionaliteiten zijn actief in de Uitproberen module.

Klik rechts boven het scherm op "Inloggen/registreren" en kies "Uitproberen". Dan kom je op dit scherm terecht. Vul hier je test gegevens in en klik op Opslaan.

In het volgende scherm krijg je een melding dat je in de "Uitproberen" module zit.

Sommige features van Planidoo zoals "Afbeelding kiezen", "Mini website maken" en "Naar UiT publiceren" zijn niet beschikbaar in deze test module. Je kan ze hier aan herkennen.

Als je er op klikt, krijg je volgende melding en kan je je ofwel registreren ofwel verder gaan met je proefproject.

Wil je je proefproject bewaren en er nadien mee verder gaan, klik dan op "Opslaan" en registreer je bij Planidoo.

Planidoo is momenteel nog volledig gratis en blijft gratis voor wie nu registreert. We sturen geen spam en je gegevens zijn 100% veilig. Er is dus eigenlijk geen enkele reden om niet meteen een account aan te maken en mee te doen. Ondertussen zijn er 2500 Planidoo gebruikers in Vlaanderen en Brussel en komen er maandelijks meer dan 200 bij! Wacht niet tot het te laat is.

Wil je Planidoo gratis gebruiken om activiteiten te organiseren met familie, vrienden, buren en/of vereniging?

Doe dan nu mee!

Tips